Deviant Login Shop  Join deviantART for FREE Take the Tour
×



Details

Submitted on
June 22, 2009
Image Size
1.9 MB
Resolution
1280×1024
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
254
Favourites
7 (who?)
Comments
5
Downloads
47

License

Creative Commons License
Some rights reserved. This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 License.
×
Gift art 4 : kampidh by Chia-4rmfuture Gift art 4 : kampidh by Chia-4rmfuture
and the fourth gift goes to :iconkampidh:~!!

well, the reason why I gave him a gift because he (indirectly) teach me how to draw an anthros (in my word, I could say that I copied some of his ability ^^;)
and I have the same name with him (Hafizh), okay maybe a little different in some letter (~Kampidh's name is Hafiidh)

but, maybe you'll see many mistakes and messiness in this pics (I still can't draw cute characters in anthro mode)

~TITTLE~
take you fly away
they're Kampidh (the blue dragon) and Pidhy (the blue dog), :iconkampidh:'s OCs (namanya bener kan?)
Kampidh takes Pidhy fly to see the scenery from the sky, simple concept...
maaf, Mas ~Kampidh kalo mereka berdua jadi keliatan kayak monster liar... :iconorzplz:

C&C are hardly needed for my improvement in drawing anthros, since It has been a long time I didn't draw anthors (about 6 months maybe)...

download for desktop size (1280x1024 px)

completely done with SAI Paintool in about 3 hours...
now I became addicted to the crayon brush tool becaue It's the easiest tool I could use after pen brush and marker brush :D

Kampidh and Pidhy © :iconkampidh:
art © :iconchia-4rmfuture: A.K.A. me~!
Add a Comment:
 
:iconkera-kerangalam:
Kera-KeraNgalam Featured By Owner Jun 26, 2009
wah keren XD
Reply
:iconkampidh:
Kampidh Featured By Owner Jun 23, 2009  Hobbyist Digital Artist
WUAHH~!!! kok baru bilang kalo nama kita sama~!! XDDD *meskipun beda tulisan, kalo ditulis arabnya kan sama* XDD
oalah Fizh~! XD *berarti total ada 2 orang yg sama namanya dgnku yg aku kenal di internet XD*

gpp, keren kok gambarnya~ :love: idenya juga bagus X3
ralat, Pidhy itu fox :D
km gambar Pidhy nya bagus~ :D kalo Kampidh nya agak sedikit off, tapi gpp kok, memang susah nggambarnya~ *in fact, aku sendiri sering off...* XD
coloringnya bagus ya kayak crayon beneran...

anyway thanks banget~! ku save nih gbrnya~ :heart:
Reply
:iconchia-4rmfuture:
Chia-4rmfuture Featured By Owner Jun 23, 2009  Hobbyist General Artist
yah, soalnya emang faktanya nama Hafizh tu umum, makanya aq pake nama alternatif (di sekolah q aja ada 5 anak yang namanya Hafizh, termasuk aq)

oh, Pidhy tu rubah toh...
oke, q ralat...
soal Kampidh si emang image awal pas aq sket hasilnya kayak gitu (males gantinya jadinya), akhirnya malah jadi kayak gitu, apalagi sayapnya... (sengaja digedein biar bisa ngangkat Pidhy :D)

karena itu jadinya gak rapi, cuman ini satu-satunya alat warna q sejak kecil (dan sampe sekarang tetep aja gak bisa makenya :iconorzplz:)

mirip yah? baguslah...
sama-sama~!
Reply
:iconkampidh:
Kampidh Featured By Owner Jun 23, 2009  Hobbyist Digital Artist
Iyah pasaran. Di skul ku jg banyak. Hahaha

klo pas kecil aku malah menghindari krayon. tetep sama pensil warna terus. *sampe skrg* =P

btw kupake wallpaper nih gbrmu :D
Reply
:iconchia-4rmfuture:
Chia-4rmfuture Featured By Owner Jun 23, 2009  Hobbyist General Artist
Yah, silahkan...
Semua gift art q tujuannya emang untuk wallpaper smua...
Reply
Add a Comment: